donderdag 7 januari 2016

SUper aanbiedingen

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken :-) De eerste drie maanden van het jaar is het weer Sale A Brations bij Stampin' Up! Tijdens deze periode mag je bij elke €60 die je besteed aan producten een cadeautje uitkiezen uit de speciale SAB folder. Helemaal gratis! Bestel je voor €120 dan mag je twee producten uitkiezen etc. Er is keuze uit heel veel leuke stempelsets, mooi papier en PL producten. Je vind de brochure met cadeau's hier
Header_SAB_demo_Nov1615_UK
Gratis producten zijn natuurlijk geweldig. Daarom is er nog een spectaculaire actie: koop voor €220 aan producten en betaal maar €129. Deze actie is voor mensen die in de feestperiode instappen als demonstratrice. Je mag dan voor €91 gratis producten uitzoeken!  Er zijn geen verplichtingen en geen addertjes onder het gras. Je kunt als demo doen wat jij zelf wilt. Gewoon voor jezelf producten met korting kopen en gezellig de SU evenementen bezoeken die speciaal voor demo's gehouden worden. Je ontmoet allemaal leuke mensen met dezelfde hobby als jij. Maar je kunt natuurlijk ook lekker workshops gaan geven en een heel eigen team vergaren. De keus is aan jou. Hier vind je nog meer informatie.
header_join_SAB2016_demo_ENG
Doe je een bestelling van €200 of meer dan mag je ook voor 10% van het bedrag gratis producten uitzoeken. Is het bedrag €275 of hoger dan mag je ook nog eens €27 extra gratis producten uitzoeken tijdens de SAB. Je hoeft de bestelling natuurlijk niet alleen te plaatsen. Als je met een groepje  uitgenodigd voor een party bij jou thuis dan wordt gekeken naar het totaalbedrag van alle bestellingen die bij jou thuis gedaan zijn. Als gastvrouw verdien jij dan de extra producten. Hier vind je meer informatie.
header_shophost_SAB2016_demo_ENG
Mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd mailen IngenSUstempels@gmail.com.

Geen opmerkingen: