Liftchallenge #191

Cornelie heeft voor het blog van de liftchallenge weer een ontzettend leuke opdracht bedacht. Maak een kaart met een donkere achtergrond met daarop witte embossing en gekleurde diecuts. Uiteraard ook weer leuke voorbeelden daarbij die je op het blog kunt bewonderen.

Ik ging met deze uitdaging aan de slag en het bleek ook echt een uitdaging te zijn... Het wilde maar niet lukken met de witte embossing. Poging 1 niet helemaal goed de poeder laten smelten waardoor en 1 letter half weggeveegd werd. Poging 2 scheef gestempeld. Poging 3 wel recht meer er miste een deel van een letter. Poging vier zien jullie hier uiteindelijk. Ik ben er niet tevreden over maar had echt geen puf om voor een poging 5 te gaan...




Reacties

Marjan zei…
Heat embossing is zeker tricky, vind ik ook. Wat jij beschrijft herken ik. Heb wel gemerkt dat het erg uitmaakt welk cardstock je ervoor neemt, heel glad spul werkt nog het best. Maar gelukkig hoeft het ook niet allemaal haarscherp te zijn, het is tenslotte geen drukwerk. Je tekst ziet er goed uit en erg leuk die takjes en dennenappels erboven! Tof kaartje en fijn dat je meedoet met de Liftchallenge en doorgezet hebt!