zaterdag 23 januari 2010

Wonderen bestaan!

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik dit bericht plaatste. In het afgelopen jaar heb ik nog een aantal pogingen gedaan om uit te vinden waar Julian is maar helaas zonder resultaat. Ik heb het gevoel dat ik er alles aan gedaan heb om contact te krijgen. Ik heb het verhaal aan iedereen verteld die maar wilde luisteren. En vandaag bleek dat dat zijn vruchten af werpt....

Er werd aangebeld en onze kapster stond voor de deur met een briefje in haar hand. "Ik heb het adres van Julian voor jullie" zei ze. Het bleek dat zijn moeder via internet een berichtje achter gelaten had op de hyves van de kapsalon. Daarop heeft ze meteen gemeld dat wij naar hen opzoek zijn. Gelukkig kreeg ze toen het adres en een telefoon nummer en was ze zo lief om het hier langs te brengen.

Ik heb meteen gebeld en we hebben afgesproken dat we heel snel een afspraak maken om elkaar te zien. Ik ben zo blij dat ik weet waar ze nu zijn en dat we ze eerdaags weer gaan zien. Ik heb het nooit uit mijn hoofd kunnen zetten en ook Jort bleef het over Julian hebben. En nu is onze wens uitgekomen. Soms blijken wonderen toch te bestaan.

11 opmerkingen:

jannekescreations zei

Wat ontzettend gaaf Ingen dat je ze weer hebt gevonden.
Ik hoop dat alles goed met hun gaat.

Annemarie zei

Wat leuk dat je hem weer hebt gevonden! Ik hoop dat ze allebei samen nog veel plezier zullen hebben.

Brigitta zei

Wat fijn voor jullie!! Geniet van het hernieuwde contact.

Fijne zondag
Brigitta

Dora zei

Wat bijzonder, veel plezier!

Ann Marie zei

lang leven het internet! Hoewel er natuurlijk ook nadelen aan kleven (misschien weet je nog van een paar jaar terug met mijn dochter en al de ellende die wij toen hebben gehad) is het een hele hulp bij dit soort situaties. Ik ben blij voor Jort en jou Ingen dat jullie nu weer het contact kunnen herstellen! Het was ook zo plotseling en zonder een goed afscheid.

celia zei

Hey Ingen,de tranen lopen over mijn wangen...en we kennen elkaar amper...het doet zoveel deugd dat je die vrienden terug gevonden hebt.Jullie mogen je gelukkig prijzen...goeden vrienden zijn zeldzaam. Geniet maar heel veel van jullie samen zijn en hopelijk blijft het nog lang duren!
Heel veel liefs Celia,

Sandra1968 zei

Wat super dat je hen terug gevonden hebt! Dat lijkt me een hele opluchting, voor jou en voor Jort. Alvast heel veel plezier samen.

Je@net zei

Wat fijn dat jullie elkaar weer gevonden hebben!

Floortje zei

Wat een prachtig bericht! Hoop dat Jort heel snel weer met z'n vriendje speelt.
Groetjes, Floortje

yvon/stampidoe zei

O dit is super nieuws, ik hoop dat jullie speodig weer ene leuk kontakt hebben en ook voor Jort en Julian natuurlijk/

Debbie zei

Wat een bijzonder verhaal is het toch! Heel fijn om weer contact te hebben lijkt mij! Geniet ervan
xxDebbie