Verloren vriend


Lieve Julian Boelijn,

Jort heeft een jaar lang ontzettend genoten van je vriendschap. Jullie konden samen geweldig leuk spelen. Lekker buiten banjeren in de bosjes opzoek naar beestjes, hier binnen met de auto's spelen of samen in de keuken een glaasje limonade drinken. Het is steeds een feest geweest om je op bezoek te hebben.

Plotseling was je verdwenen. We hebben via allerlei wegen geprobeert om met je in contact te komen, via school, via het werk van mama, via je vader, via internet, via de kapper waar jullie ook altijd naar toe gingen. Maar alle pogingen zijn mislukt.

Ik hoop dat je op een dag besluit om je eigen naam via google te zoeken en dan dit bericht tegen komt. Zodat je weet dat we er alles aan gedaan hebben om je terug te vinden. Lieverd weet dat Jort je ontzettend mist en dat je altijd welkom bent!
Posted by Picasa

Reacties

Monique zei…
Jeetje Ingen ik krijgt de rillingen over mijn rug lopen. hoop dat jullie ooit nog wat van dit jochie vernemen
Heidie zei…
ik hoop dat jullie snel wat van die jongen vernemen.
groetjes Heidie
Carolien zei…
Ik krijg ook rillingen als ik dit zo lees .... hopelijk horen jullie snel iets en gaat alles goed met hem.
liefs Caro
Je@net zei…
Hopelijk levert dit ooit een reactie op Ingen! Goed idee trouwens!
Och wat triest voor Jort zeg, dat het niet gelukt is hem op te sporen, wie weet, googled hij idd in de toekomst nog eens zijn naam en vind dit berichtje. Dikke knuffel voor je eigen mannetje,xxxWendy.
hheinsbroek@hotmail.com zei…
Na al die tijd is het vast al gelukt hem te vinden? Zo niet dan wellicht deze tip: Iemand met dezelfde naam is sinds afgelopen voorjaar op de school van mijn zoon gestart. geb 2002
Unknown zei…
Lieve schrijver
Mijn naam is Romy Boelijn se ziek van Julian ik schok even toen ik dit bericht pas en toen sprongen de tranen in mijn ogen. Heel lief dit ik zat dit aan Julian door geven. Als u nog contact met my zou wille Op nemen kan dat via r.e.boelijn@hotmail.com