zondag 1 februari 2009

Verloren vriend


Lieve Julian Boelijn,

Jort heeft een jaar lang ontzettend genoten van je vriendschap. Jullie konden samen geweldig leuk spelen. Lekker buiten banjeren in de bosjes opzoek naar beestjes, hier binnen met de auto's spelen of samen in de keuken een glaasje limonade drinken. Het is steeds een feest geweest om je op bezoek te hebben.

Plotseling was je verdwenen. We hebben via allerlei wegen geprobeert om met je in contact te komen, via school, via het werk van mama, via je vader, via internet, via de kapper waar jullie ook altijd naar toe gingen. Maar alle pogingen zijn mislukt.

Ik hoop dat je op een dag besluit om je eigen naam via google te zoeken en dan dit bericht tegen komt. Zodat je weet dat we er alles aan gedaan hebben om je terug te vinden. Lieverd weet dat Jort je ontzettend mist en dat je altijd welkom bent!
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Monique zei

Jeetje Ingen ik krijgt de rillingen over mijn rug lopen. hoop dat jullie ooit nog wat van dit jochie vernemen

Heidie zei

ik hoop dat jullie snel wat van die jongen vernemen.
groetjes Heidie

Carolien zei

Ik krijg ook rillingen als ik dit zo lees .... hopelijk horen jullie snel iets en gaat alles goed met hem.
liefs Caro

Je@net zei

Hopelijk levert dit ooit een reactie op Ingen! Goed idee trouwens!

Frumpies world zei

Och wat triest voor Jort zeg, dat het niet gelukt is hem op te sporen, wie weet, googled hij idd in de toekomst nog eens zijn naam en vind dit berichtje. Dikke knuffel voor je eigen mannetje,xxxWendy.

hheinsbroek@hotmail.com zei

Na al die tijd is het vast al gelukt hem te vinden? Zo niet dan wellicht deze tip: Iemand met dezelfde naam is sinds afgelopen voorjaar op de school van mijn zoon gestart. geb 2002