Bloghop Christmas TimeWat leuk dat je komt kijken bij de bloghop van StampFans. Als het goed is ben je via de blog van mijn lieve vriendin Monique  gekomen. De officiële hop is gestart op het blog van Carmen dus hop door tot je hier weer bent dan weet je dat je iedereen die meedoet ook echt gehad hebt. We hopen je geïnspireerd te hebben middels deze bloghop.

Het thema van deze bloghop is kerst. Voor je het weet is het alweer zover en is het weer tijd om je kerstkaarten te versturen. Toen de herfst/winter catalogus uitkwam was ik meteen verliefd op de "Hearts Come Home" stempels met die vreselijk leuke thinlit dies erbij. Van die lieve kleine huisjes die op een berg staan. Helemaal geweldig! Dit is de kaart die ik ermee maakte om jullie te inspireren. 


Op de basiskaart heb ik eerst een afdruk van een sneeuwvlok geembost. Dit is gedaan met de embossingfolder Winter Wonder. Ik ben ook helemaal weg van de kleuren. Het licht rosé is Pink Pirouette en het groen is Wild Wasabi. Het randje van de Doily die eronderuit steekt geeft de kaart nog wat extra sjeu. Voor meer inspiratie kun je nu naar het blog van Ilona gaan door op het plaatje "volgende" te klikken. Zij heeft natuurlijk weer iets ontzettend leuks gemaakt ter inspiratie. Als je nog even bij Monique wilt kijken klik dan op het plaatje "Vorige".  Heel veel plezier met de rest van de bloghop!


       

Nog even op een rijtje wie er allemaal mee doen aan deze Christmas Time bloghop:

1   Carmen
2   Sigrid
3   Sandra 
4   Deborah  
5   Marloes
6   Petra
7   Durvina   
8   Monique   
9   Ingen          <== Hier ben je nu
10 Ilona


Reacties

Deborah zei…
Leuke creatie !! Zo totaal anders door de kleur keuze met het roze !! Mooie inspiratie ...
Mooie kaart en leuk dat je embossing folder winter wonder hebt gebruikt.
Clean en simpel. Erg mooi.
Ilona zei…
Heel erg mooi Ingen ik hou er wel van kerstkaarten in niet te traditionele kleur supergaaf de rose huisjes.
Carmen zei…
Gaaf gedaan Ingen! Leuke kleurencombi ook!
Durvina zei…
Wat prachtig!!
En je kleurgebruik is ook geweldig'

liefs, Durvina