Liftkaart #175

Wat een vreselijk leuke uitdaging staat er weer op het blog van de Lift Challenge. Ze weten daar echt altijd weer iets bijzonders te verzinnen. Nu is de opdracht om een kaart te maken met een transparante voorkant en emboss die. Er staan veel leuke voorbeelden op de site ter inspiratie. Ik werd geïnspireerd om deze kaart te maken. 



Reacties

Kitty zei…
Hee, daar heb ik er meer van langs zien komen, op het forum waar ik lid van ben. Leuke liftchallenge inderdaad en jij hebt er wel iets héél erg leuks van gemaakt. De embossingfolder die he gebruikt hebt is ook erg leuk. Dat is wel erg veel keren leuk in een klein stukje tekst he, hahaha.
wat een snoezig kaartje heb je gemaakt! Echt bere-leuk!! De hartjes in het accetate komen ook echt mooi uit. Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.
Marjan zei…
Wat een onwijs leuke kaart heb je gemaakt voor onze challenge,Ingen. Leuk papier, mooie embossing en die beer is énig!! Fijn dat je met de Liftchallenge!
Danielle zei…
Ik zie jouw kaartje nu pas, ik heb de mijne gisteren gepost en heb dezelfde embossingfolder gebruikt… niet zo heel origineel dus :-( maar dat wist ik toen nog niet…. Jouw kaartje is echt super leuk!!
Cornelie zei…
Wat een onwijs leuk kaartje en dat beertje, wat en droppie! Heel mooi gemaakt. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!