Ouderwets fornuis


Het is alweer oktober en ik ga me echt storten op het maken van kerstkaarten. Ik wil natuurlijk iedereen een zelfgemaakte kerstkaart kunnen sturen in december. 

Een fornuis is iets wat we tegenwoordig bijna niet meer tegen komen. Een fornuis is een kookplaat gecombineerd met een oven. Tegenwoordig heeft iedereen een kookplaat en apart een oven. Mijn moeder had in de tijd dat ik opgroeide een fornuis.  Maar dat was niet zo'n ouderwetse als deze op het plaatje. Mijn moeder had een heel hip fornuis met elektrische kookplaten.

Maar goed, een fornuis doet mij wel denk aan gezelligheid en lekkere taarten en koekjes. Dat is waarschijnlijk de reden dat ik meteen helemaal weg was van deze "Homemade kindness" stempels. Ik heb het plaatje ingekleurd met "waterverf" die ik van Stampin' Up! inkten maak. 

Ik heb gebruik gemaakt van de sketch die te vinden in het op het blog van Sunday Stamps. 


Reacties

What a fun card! Love the background paper and the oven full of goodies! So happy you joined us at Sunday Stamps! XX
Heather zei…
Adorable! I can smell the Christmas Cookies now! Love your background paper choices! Thanks so much for playing at Sunday Stamps!
Heidi Baks zei…
Very fun with the festive snowflake paper and images. I can feel the warmth on a winter day. Thank you for joining Sunday Stamps this week.