Verzamelbestelling en acties

Woensdag 8 augustus doe ik weer een verzamelbestelling. Wil je iets bestellen stuur mij dan even een berichtje. Ik neem de verzendkosten op mij. Dus als je je bestelling in Almere (of Huizen) op komt halen dan heb je helemaal geen verzendkosten te betalen!

Er zijn weer verschillende leuke acties die deze maand lopen bij Stampin' Up! Voor elke 60 die je besteed aan producten krijg je in de maand augustus een tegoedbon van 6. Deze tegoedbon kun je in de maand september besteden. En in september komt de nieuwe herfst/winter catalogus uit en daar staan weer veel leuke dingen in :-)


Daarnaast kun je in de maand augustus nog een hele mooie bundel aanschaffen. Deze stempels en dies zijn alleen deze maand te koop en komen daarna niet meer terug. Je vind ze dus ook niet in de nieuwe catalogus. Het gaat om deze bundel:


Op deze foto's zijn de stempels en de dies beter te zien:En hier nog een aantal voorbeelden van wat je met deze schitterende set kunt maken. Je ziet dat ze echt voor veel gelegenheden bruikbaar zijn. 


Reacties