Let's get away

Heerlijk hoor, met een boot het water op. Het golven van het water en de lekkere frisse wind om je heen. Dat is verkoeling waar ik op dit moment geen nee tegen zeg. Helaas is de werkelijkheid anders en zit ik in een bloedheet kantoor met een plat dak en geen airco. Wel een ventilator maar echt verkoeling brengt dat niet met deze temperaturen.


Ik kwam weer een hele leuke sketch tegen op het blog van Seabrook Design. Laurel maakt echt geweldige kaarten waar ik erg door geïnspireerd wordt. Ik vind vooral de manier waarop zijn papiertjes aan elkaar stikt gaaf. Zelf heb ik een naaimachine dus doe ik de stikrandjes met de hand. Ook leuk.


Deze kaart past ook goed in het thema Summertime wat op het blog Addicted to CAS loopt. En deze kaart verbeeld ook het thema "Op reis" wat de opdracht is bij de Stempelküche. Dit laatste blog heb ik pas net ontdekt. Ook weer hele leuke challenges zag ik al. Dus  hier kom ik zeker vaker terug. 


Reacties

This is a wonderful, summery card. I love the papers and the colors and the way the sailboat coordinates with the papers. Fantastic. Thanks for playing with us at Addicted To CAS!
Janneke zei…
Mooi zeg, en ik vind je stik steekje erop heel leuk!
SonjaK zei…
Such a pretty card! I love the different colors and papers you used. Thank you so much for playing along with us at Stempelküche-Challenge.