Vakantie

We hebben een heerlijke vakantie naar Rhodos achter de rug. Voor het eerst hebben we in een hotel gezeten. Man, dat is pas echt vakantie. Je hoeft je ontbijtboel niet klaar te zetten, op te ruimen of af te wassen. Je kamer wordt schoongemaakt en je bed opgemaakt. Echt super de luxe. We zaten in een hotel met een giga zwembad waar elke dag aquagym gegeven werd. Erg leuk want dat is de sport die ik thuis ook doe. En er was ook een fitnesszaal waar Robert en ik om de dag heen gingen.

Het eiland ik ook super mooi en groot genoeg om je niet te gaan vervelen. Wij zaten helemaal in het noorden, vlak bij Rhodos-stad. En we hebben het eiland helemaal tot aan het zuiden gezien. Het eiland is bijna 90km lang. Maar om naar het zuidelijkste strand te komen zit je 1 uur en 45 minuten in de auto. En we zijn in Lindos geweest, een mooi wit dorp op een berg en helemaal bovenop de berg een kasteel. Verder zijn we een aantal keer naar Rhodos-stad geweest. Daar is erg veel te zien. We zijn een paar keer de bergen in geweest. Een keer naar het dorpje Salakos en een keer naar een berg waar het vakantiehuis van Mussolini staat.  

En natuurlijk hebben we heerlijk gegeten. Het griekse eten is zo lekker. Alle vegetariƫrs even niet verder lezen... We hebben veel vlees gegeten en vooral de recepten met lam omdat we dat thuis bijna nooit eten. Lamskarbonaadjes maar ook stoofschotels met lam. Heerlijk :-)De vakantie had alleen een naar eind. Toen we diep in de nacht thuis kwam bleek Bella overleden te zijn,  8 uur voor onze thuiskomst. Heel rot dat ik er zelf niet bij was toen ze dood ging. 

Reacties

Chris F zei…
Love your card and the photos are amazing!!!