zondag 23 juli 2017

Alles behalve..

Op het challengeblog van Less is More kwam ik een moeilijk opdracht tegen: alles behalve stempels. Ik gebruik eindelijk altijd wel een stempel op een kaart. Al is het maar een tekststempel. Maar gelukkig kwam er toch een leuk idee waarmee ik de uitdaging aan kon gaan :-)


Met een van mijn nieuwe thinlits heb ik deze mooie vorm uit een basiskaart gestanst. Daarna heb ik met inkt een stuk aquarelpapier gekleurd zodat de kleuren in elkaar overlopen. Vervolgens heb ik het woord "hallo" gestanst uit Melon Mambo papier. De inkt helemaal bovenaan is namelijk dezelfde kleur en ik vind het mooi om de kleur terug te laten komen. Het is echt een kaart voor alle gelegenheden geworden.
8 opmerkingen:

Christine zei

Prachtige kaart Ingen, ik vond het ook een hele uitdaging om geen stempels te gebruiken.

Margot zei

Wat een mooi kleurverloop! Gaaf!

Esther zei

Lovely! The bright colours peeking through the intricate die cut are wonderfully vibrant. The coordinating sentiment is the perfect finishing touch. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

Ria zei

Echt een gaaf kaartje.
Groetjes, Ria

Marge zei

So beautiful and such inspiring work. Love the gradient background you made.

Nonni zei

Beautiful! I love the artsy background with sliding colors, it looks great peaking through the die cut pattern. The striking red sentiment was a very inspired color choice! Thanks for joining us at Less is More!

Glittertastic zei

Simply beautiful

Sharon
x

Loes zei

Mooi kaartje en gave die!