Bloemen voor verjaardag

Er zijn erg veel leuke uitdagingen op internet te vinden die je inspiratie geven om leuke kaarten te maken. Ik merk dat ik daar de laatste tijd mijn inspiratie uithaal.

In deze kaart heb ik twee verschillende uitdagingen gecombineerd. Eigenlijk vind ik dat elke uitdaging zijn eigen kaart verdient maar sommige uitdagingen duren maar een week (of soms zelfs nog korter) en dan is het lastig om voor allemaal iets aparts te maken. Tenzij ik ontslag zou nemen van mijn betaalde baan maar die vind ik veel te leuk en daar kan ik mijn hobby van financieren :-) Dus dat doen we maar niet.

Bij Global Design Project is er een voorbeeld kaart van een designer geplaatst die je als inspiratie gebruikt. Ik heb gebruik gemaakt van de lay out van de kaart en van het bloementhema. Op het blog van The Card Concept is de uitdaging om de kleuren lime en aqua te gebruiken. Prachtige kleuren die ik erg mooi vind combineren. Ze vragen je om uit te leggen welke stijl je gebruikt hebt. Ik denk dat deze kaart het beste past in de stijl clean en layerd (simpel en gelaagd) Ik maak niet heel bewust gebruik van een stijl. Ik hou van rustige kaarten met felle kleuren. Maar ik kan ook zomaar voor iets anders gaan. Ik maak wat ik op dat moment mooi vind.

Maar goed, genoeg gepraat. Ik zal nu eindelijk de kaart die ik gemaakt heb voor de twee genoemde uitdagingen laten zien:


Reacties

Monique zei…
WOW wat een prachtige kaart Ingen, super mooie kleuren en bloemen
What a beautiful card Ingen! I'm thrilled you took part in CASEing me this week and I love what you have come up with. Thank you!
Theresia zei…
Wat een frisse kaart Ingen. Errug leuk!
Wow, I love the colours you have used Ingen! So pretty and soft! xx Cheryll
Leuk dat je weer meedoet Ingen. Je hebt weer een super leuke kaart gemaakt. :)
This is beautiful! Love the soft colors of the flowers and with the green circles it looks fantastic! That's for joining us this week at The Card Concept.
Janneke zei…
Wat een beauty Ingen ;o)
Claire zei…
This is so soft and pretty - I love how you've paired the colours with the kraft and the blooms are just gorgeous!