Bloghop Happy Stampin' teamLeuk dat je een kijkje komt nemen bij de booghop van het Happy Stampin' team. Voor de bloghop van ons leuke team heb ik weer een kaart met de flamingo gemaakt. De Pop of Paradise stempelset blijft op dit moment toch nog een van mijn favorieten uit de nieuwe catalogus. Deze keer heb ik wel een hele andere achtergrond gebruikt dan op de andere kaarten. Ik vind de zwarte achtergrond met het goud en rose echt een geweldige combinatie. En de bloemetjes van Petite Petals combineren ook erg leuk met de Flamingo uit de Pop of Paradise stempelset.Ook de binnenkant van de kaart heb ik versierd met wat washitape en een rose ananas :-) Je hoeft er op deze manier eigenlijk alleen nog je naam in te schrijven en de kaart kan naar een jarige. 


De volgende in de rij voor deze bloghop is Sylvia. Zij maakt ook altijd erg mooie dingen dus neem vooral een kijkje op haar blog! Je kunt haar blog bezoeken door op het plaatje volgende te klikken. 


Janneke is degene die deze bloghop afgetrapt heeft. Mocht je naar het blog van Janneke willen dan kun je op het plaatje vorige klikken. 


Reacties

Annelies zei…
Wat een mooie chique kaart :)
Durvina zei…
Wat gaaf gedaan, ik vind hem echt TOP!

liefs, Durvina
Janneke zei…
Wat een super leuke kaart heb je gemaakt Ingen ;O)
Dit is ook echt een stempel voor jou ...
Supergaaf!
Nog even en dan ga ik deze set toch ook maar bestellen (geef ik gewoon al jouw mooie kaartjes de schuld hihi!)
Liefs!
Anita zei…
Wat een leuke kaarten. De stempels en de swirl zijn erg leuk.
Groetjes, Anita
Wat een mooie kaart, echt super.
Marloes zei…
Heel erg leuk!!
Margot zei…
Sjiek met het zwart als achtergrond!
Wat een leuke kaart Ingen!
Vind de zwarte achtergrond heel verrassend, heeft een supergaaf effect!
Ik vind de flamingo ook zoooo leuk :)
Liefs, Wilma