Aanbieding kaartjes Broccolifestival

We weten allemaal dat broccoli een super gezonde groente is. Wat de meeste mensen waarschijnlijk niet weten is dat er op zaterdag 6 juni van 11:00 uur tot 23:30 uur een geweldig leuk festival gehouden wordt in Almere met de naam Broccolifestival.


Dit festival heeft alles te maken met duurzaam, groen, gezond, sportief en muziek. Een kaartje kost via mij maar €15,= (normaal in de voorverkoop €20,= en aan de kassa €25,=). Dat is echt een super aanbieding toch?

Voor die prijs kun je ALLE workshops en lezingen GRATIS volgen. Er zijn 8 verschillende yoga workshops. Lezingen over mindfullness, koken en groene smoothies. Er zijn allerlei soorten sportieve trainingen, bijvoorbeeld salsa, Xco en bootcamp maar onderschat ook de hoelahoop workshop en de lachworkshop niet :-) Er is een markt voor de shoppers onder ons met allemaal groene en ecologische producten. En natuurlijk zijn er allerlei verantwoorde en super lekkere hapjes en drankjes te koop op het festival.

Er zijn activiteiten voor kinderen zodat je zelf een workshop kunt volgen en je kind zich heerlijk vermaakt met knutselactiviteiten, zeilen, kano├źn of surfen. Rond een uur of 18:00 uur zijn de workshops, lezingen en trainingen ten einde maar het festival gaat dan nog tot middernacht door met allerlei muziek rond het kampvuur.

Ben jij al net zo enthousiast als ik? Maak dan gebruik van de geweldige aanbieding om voor maar  €15,= een kaartje te kopen. Stuur me dan een berichtje via IngenSUstempels@gmail.com of laat een bericht achter op mijn Facebookpagina om te laten weten dat je een kaartje wilt kopen.

Reacties