zondag 23 november 2014

Grijp je kans!

Loop je al een tijdje te denken dat het wel erg leuk is om demonstratrice van Stampin' Up! te worden dan is er deze week een actie waar je vast gebruik van wilt maken! Want als je tussen 25 november en 2 december demonstratie word krijg je 25% korting op je starterskit. Dat betekend dat je slechts € 96,75 betaald terwijl je producten uit mag kiezen ter waarde van € 175. Je zoekt dus voor €78,25 GRATIS uit. Is dat een goeie deal of niet!
 
En dat is nog niet alles! Want op elke bestelling die je plaatst in December krijg je ook nog een extra geld terug bonus van maar liefst 5% over alle aankopen die je geplaatst hebt in de maand december bovenop op je normale provisies en bonussen.

Je hebt niks te verliezen, want er zijn geen kleine lettertjes, het enige is dat je een omzet moet halen per kwartaal om demonstratrice te blijven. Lukt dat niet dan wordt je uitgeschreven als demonstratrice en verder niets. Je hoeft geen geld te betalen en geen producten terug te geven. Je bent alleen geen demonstratice meer. Je bent ook niet verplicht om workshops te geven, een blog bij te houden etc. Je doet gewoon wat jij leuk vind want daar gaat het om bij Stampin' Up!
 
Als je meer informatie wilt over deze geweldige aanbieding neem dan contact met me op via IngenSUstempels@gmail.com


Geen opmerkingen: