woensdag 1 oktober 2014

Super aanbiedingen

Op donderdag 2 oktober doe ik een verzamelbestelling en misschien wil je dan wel een van de volgende mee bestellen. Vanwege de World Card Making Day (kortweg WCMD) geeft Stampin’ Up! van 1 tot en met 6 oktober 15% korting op inkt, A4 papier, enveloppen en de fast fuse lijm. Daarnaast wordt er 20% korting gegeven op een aantal stempelsets. Klik HIER om te zien wat er allemaal in de aanbieding is.

Natuurlijk zijn er deze week ook weer de wekelijkse aanbiedingen waar je gebruik van kan maken. Mooi lint in de kleuren van het kerstpapier en die gave vintage knoopjes. Maar die grote cadeau box die je zelf kunt pimpen is natuurlijk niet te versmaden. Klik op de foto om direct naar de aanbiedingen te gaan. Ook ligt er nieuw materiaal in het OPRUIMREK, neem even een kijkje om te zien of er iets voor je bij zit.

Niets houd je tegen om een heerlijke WCMD tegemoet te gaan. Ik doe donderdag 2 oktober een verzamelbestelling. Laat me uiterlijk woensdagavond 20:00 uur weten of je gebruik wil maken van deze mooie aanbiedingen via IngenSUstempels@gmail.com. 

Geen opmerkingen: