dinsdag 19 augustus 2014

Demonstatrice worden?

Stampin’ Up heeft van 22 tot en met 31 augustus een hele leuke actie voor nieuwe demonstraties. Je betaald €129 euro en daarvoor mag je voor € 195 aan producten uit de catalogus uitzoeken. Dat betekend dat je voor maar liefst €66 aan gratis producten uit mag zoeken! 

Als je je inschrijft heb je geen verplichting om workshops of parties te geven. Ik merk wel eens dat mensen denken dat ze dit wel moeten doen maar je kunt je "werk" bij Stampin' Up! inrichten zoals jij dat wilt. Dus workshops geven als je dat leuk vind of lekker zelf genieten van de mooie producten van Stampin' Up! zonder verplichtingen. 

Wil je demonstratrice blijven dan moet je per kwartaal voor €300 aan producten kopen. Lukt dat niet dan krijg je nog een extra maand om aan het bedrag te komen en is het dan nog niet gelukt vervalt je demo-schap maar kost het je verder geen geld en je hoeft ook geen producten terug te geven. Er zijn absoluut geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. 

Voordelen van het zijn van Stampin’ Up! demonstratie:
- Je krijgt altijd 20% korting op je aankopen
- Wanneer je binnen 45 dagen na je aanmelding een order van minimaal €225 plaatst krijg je zelfs 30% korting op die order.
- De nieuwe catalogus en de nieuwe herfst/wintercatalogus zijn net uit en daar kun je een super leuk starterspakket mee samenstellen.
- Je bent altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en je kunt als eerste  uit de nieuwe catalogussen bestellen.
- Je kunt deelnemen aan alle leuke evenementen die door Stampin’ Up! georganiseerd worden.
- Je zult heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen die dezelfde hobby hebben als jij.

Als je nog vragen hebt kun je altijd contact met me opnemen via IngenSUstempels@gmail.com

Wil je je direct inschrijven dan kan dat via deze link: Ja ik wil demo worden!Geen opmerkingen: