zondag 12 januari 2014

Verjaardagskaart

Vanaf 28 januari heeft Stampin' Up! een grote actie. Bij elke bestelling van €60 mag je een gratis item uitzoeken. Bestel je voor €120 dan mag je 2 items uitzoeken etc. Er zijn heel veel leuke dingen waar je uit kunt kiezen. Er zijn vier stempelsets, designpapier, een pons en nog veel meer. Deze kaart is gemaakt met een stempelset uit de actiecatalogus.


Stampin' Up! noemt deze actie de "sale-a-bration". Wil je graag een sale-a-bration brochure ontvangen mail je adres dan naar: IngenSUstempels@gmail.com.  Wil je meer informatie over het geven van een party tijdens deze periode kun je me ook altijd mailen!

Ik doe woensdag 29 januari een verzamelbestelling. Wil je bestellen mail dan je lijstje inclusief productnummers. En zet er meteen bij welke sale-a-bration items je graag wilt hebben. Wil je je bestelling gewoon naar je eigen adres laten sturen dan kun je op elke datum bestellen. DIt kan via de online shop die je boven in de rechterkant van mijn blog vind of per mail, dan doe ik de bestelling voor je.

2 opmerkingen:

nit@ zei

Ik vind het er allemaal zo mooi uitzien! maar ik ben van de "drukke"zeg maar en vind het lastig om dan zo CAS te blijven. Maar ik vind het geweldig als een ander het maakt. ziet er allemaal weer top uit Ingen!

liefs
anita

nicolet zei

Ziet er weer schitterend uit Ingen!
Groetjes Nicolet