zaterdag 19 november 2011

Changing faces

Het is een tijd geleden dat ik een van mijn leuke dingen geplaatst heb maar ik heb in de tussen tijd niet stil gezeten. Ik kwam een hele leuke challange tegen: November's My Mojo Monthly! op het blog La-De-Dah van Sarah. Zij maakt echt zulke prachtige dingen, heel inspirerend. Het thema voor deze maand is "changing faces". Als ik het goed begrijp bedoelt Sarah daarmee dat je met dezelfde stempel je project een heel andere uitstraling kan geven als je andere inkt, papier, technieken etc. gebruikt. Ik heb twee kaarten gemaakt die dat goed illustreren.


Voor deze eerste kaart heb ik gebruik gemaakt van zachte kleuren en een transparant lint. De kaart heeft een zachte en romantische uitstraling gekregen.


Voor de tweede kaart heb ik harde en vrolijke kleuren gebruikt. De uitstraling is meteen heel anders terwijl ik toch dezelfde stempel gebruikt heb.


Beide kaarten hebben ook veel overeenkomsten. Ze hebben hetzelfde formaat en de techniek is ook hetzelfde. Het zijn beide "scrap" kaarten. Ik vind ze zelf allebei heel mooi geworden maar dat kan voor iedereen anders zijn. Welke heeft jou voorkeur?

6 opmerkingen:

Sarah zei

Hoi Ingen,

Ik vind je kaarten echt prachtig...! These are both really wonderful examples of Changing Faces and the different colours and patterns create two very different and beautiful cards. The soft colours are very subtle and delicate with that perfect bow. Then the other is so bright, funky and happy. Really great design work and a great entry for My Mojo Monthly. Thanks so much for sharing your art and inspiration!

Angela (Toucan Scraps) zei

lovely

blessings to you from Angela (Mojo Monthly)

Margot zei

gaaf gedaan! de tweede heeft mijn voorkeur, ik hou van sprankelende kleuren, vandaar.... ;)

Kitty zei

Ik zou zo niet kunnen kiezen, ze zijn allebei super. Ik zou pas een keuze kunnen maken aan de hand van de gelegenheid. Mooie stempel trouwens!

* Daniƫlle * zei

Ik vind ze geweldig, die stempel is ook super! Denk dat mijn voorkeur naar die met de felle kleurtjes zou gaan, maar die andere is ook gaaf.

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Hallo Ingen, als ik het goed gelezen heb, heb je met deze kaart gewonnen op My Mojo Monthly....gefeliciteerd het is een prachtige creatie!

groetjes, Alie :-)