vrijdag 18 juni 2010

Jort is jarig

anaf vandaag heb ik geen zes jarige zoon meer. Hij is nu zeven en hij is er helemaal gelukkig mee. Afgelopen week hebben we zijn kinderfeestje al gevierd en gisteren mocht hij uitdelen bij de BSO. Vanmorgen heeft hij zijn cadeautjes van pappa en mamma gekregen en mag hij uitdelen op school. Een van zijn beste vriendjes is vandaag ook jarig dus na school gaat hij naar het feestje van Aria. Morgen vieren we de verjaardagen van ons alle drie voor familie en vrienden. Het is dus een ware feestweek.

Zijn kinderfeestje was een groot succes. Iedereen kwam als piraat verkleed en zo niet dan zorgde wij wel voor de aankleding. Want je kunt natuurlijk niet opzoek naar een schatkaart en een heuse schat zonder piratenkleding, baard en litteken. Bij ieder goed uitgevoerd spel kregen ze een stukje van de schatkaart en die werd uiteindelijk aan elkaar geplakt. Toen was het zoeken naar de schat.

6 opmerkingen:

Ira zei

Hoi Ingen,
van harte proficiat met je zoon! Leuk om te zien dat hij al 'n hele vent wordt hè? En wat is dan stoerder dan met een paar knullen piraatje spelen? (tussen ons gezegd en gezwegen: dat zou ik ook heerlijk vinden!).
Fijn weekend, geniet nog even fijn na. Groetjes, Ira

Wendy zei

Gefeliciteerd met Jort

Fijn weekend Groetjes Wendy

Alexandra zei

Van harte gefeliciteerd met Jort.
Veel plezier met alle feestjes.

Dora zei

Gefeliciteerd, en zo aan de foto's te zijn was het inderdaad een top feestje leuk idee ook!

Sandra1968 zei

Van harte gefeliciteerd met Jorts 7e verjaardag! Wat worden ze snel groot, hè :-)
En de foto's van zijn piratenfeestje zijn erg leuk. Ga je ze ook scrappen?
Groetjes, Sandra

Heidie zei

een beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van Jort.

liefs heidie