donderdag 13 mei 2010

Druk

Het is bijna een maand geleden dat ik voor het laatst een bericht op mijn blog gezet heb. In de afgelopen maand ben ik druk geweest met andere dingen. Jort heeft zijn arm gebroken, het is erg druk op het werk, ik ben druk met het revalidatietraject en ik heb veel gelezen de afgelopen maand. Dit laatste deed ik altijd al veel maar ik ben geloof ik met een ware inhaalslag bezig. 


Jort is gestruikeld op school en daarbij is een scherf van de kom van zijn elleboog afgebroken. Hij klaagt totaal niet over alle ongemakken die je van zo'n gebroken arm hebt. Maar ja, je kunt er gewoon niet alles meer mee: je aankleden, wc papier pakken etc. zijn nu dingen die we weer voor hem moeten doen. Gelukkig mag het er volgende week woensdag alweer af en dan moet hij weer proberen om het te gaan bewegen.

9 opmerkingen:

Sandra1968 zei

Oeps, dan is Jort wel heel erg ongelukkig gevallen. En wat lief dat hij totaal niet klaagt over de dingen die hij momenteel niet kan doen. Hij ziet er trouwens wel erg stoer uit op de foto ;-)
Heel veel beterschap voor Jort.
Groetjes, Sandra

Floortje zei

Ik vind het natuurlijk heel rot voor Jort...maar wat een geweldige foto is dit! Hij staat er zo stoer op! Echt zo'n houding van: het doet me niks en dat klopt dan weer met jouw tekst dat hij niet klaagt. Ik hoop dat hij z'n arm snel weer normaal kan gebruiken als het gips eraf is. Gaat het met jouw revalidatietraject goed?
X Floortje

Betina zei

oh arm mannetje! Gelukkig mag het er bijna af! Uit ervaring weet ik dat het absoluut niet leuk is.........
Sterkte voor jullie gewenst!!
En Ingen sterkte met de revalidatie meis!

xxBetina

Chris zei

I've missed your posts. I'm so sorry for Jort! I hope your rehabiliation is going well too - I know you've waited a LONG time for this. Rest and take care of yourself!

Patti J zei

Awwww...poor little guy. My heart breaks to see him in that cast. He's one handsome young man! I wish him well!

Dora zei

wat sneu voor hem...gelukkig mag het er snel af, wel een erg goede scrapfoto!
En jij ..ga lezen, kom tot rust en doe lekker waar je zin in hebt!

Alexandra zei

Wat balen voor Jort, hopelijk kan hij zijn arm snel weer normaal gebruiken.
Genieten toch als je zo heerlijk kan lezen. We blijven je blog gewoon in de gaten houden.
Sterkte verder met de revalidatie.

maranda zei

hoi inge, wat sneu voor jort, gelukkig mag het gips er al snel af, zo te horen heb je het erg druk, en ook veel sterkte met revalideren
gr maranda

Kitty zei

Ik loop een beetje achter met de blogrondes, zie nu dat je zoon zijn arm gebroken heeft, wat een pechvogel! Ben het met Dora eens dat dit wel een heel scrappable plaatje is... :?