zaterdag 5 december 2009

Sinterklaas geviert

We hebben vandaag een heerlijke sinterklaas gehad. Rond een uur of drie kwamen mijn ouders en hebben we eerst even koffie en thee gedronken. Toen vroeg ik aan Jort of hij de post even uit de brievenbus wilde halen en wat een verrassing er was een brief voor Jort van Sinterklaas. Wat bleek, de pakjes waren al een paar dagen eerder door een Piet in ons huis verstopt. Maar Piet wist niet meer waar hij ze had neergelegd dus moest Jort maar gaan zoeken. Eerst maar eens op zijn kamer gaan kijken. Maar daar waren ze niet. En toen kwam hij ineens een briefje tegen met een tip, en nog een briefje, en nog een. Uiteindelijk wist hij de pakjes in de schuur te vinden. Wat een feest, zo'n kind wat volledig uit zijn dak gaat.Elk pakje was weer een feest, we zijn allemaal vreselijk verwend door de goede Sint. Hij ligt nu moe en zeer voldaan in zijn nieuwe spidermanpyama in zijn bedje. En papa en mama zijn benieuwd hoe laat hij morgen beneden is om met zijn nieuwe spullen te spelen :D

6 opmerkingen:

m@deliefjuh zei

geweldig he! leuk hoor. leuk idee ook zo.
wij hebben het dit jaar voor het eerst geviert ( elsia is bijna 3 en marit 1 jaar. dus het besef bij Elisa komt een beetje. gister vond ze het ook geweldig... ze zei steeds: elisa nog meer? elisa nog meer? zou vandaag wel een lekkere knutseldag worden. en the kids spelen lekker met het nieuwe speelgoed! haha fijn weekend!

Dora zei

Dit verhaal zou je op een journaling moeten doen, het zegt alles en het raakt me! Ik zie helemaal voor me hoe Jort door het huis gaat, en dan ook rustig want ja stel je voor....prachtige foto en erg mooi geschreven!

jannekescreations zei

Oh wat een gezellige Sinterklaas hebben jullie gevierd ;0)

Liefs, Janneke

Sandra1968 zei

Zoals jij het beschrijft, zie ik al helemaal voor me hoe Jort het huis doorzoekt. Wat een geweldig gezicht zal dat voor jullie geweest zijn :-)
En vandaag had je zeker geen kind aan hem (haha).
Groetjes, Sandra

Janny zei

wat een leuke manier om zo Sinterklaas te vieren....leuke foto!

Floortje zei

Oh, wat leuk die vrolijke spanning die er dan in huis hangt....mijn meiden zijn inmiddels te oud maar ik heb er altijd zo van genoten!
Groetjes, Floortje