Hij staat!



Ja hoor de kerstboom staat in volle glorie. Op deze foto is ook nog wel een beetje te zien hoe hoog het plafond is. Vandaag een drukke dag gehad. Ik heb Jort naar school gebracht, normaal doet Robert dat altijd. Ik was dus twee uur later op mijn werk dan normaal. Wat is het druk op de weg rond die tijd. Ik ben blij dat ik normaal om 7 uur begin want dan kun je nog doorrijden.

Daarna naar een kick off bijeenkomst bij de organisatie handicap en studie samen met mijn collega Petra en onze manager Leo. Na de bijeenkomst nog een paar uur gewerkt aan een workshop die ik 1 februari moet geven. En als slotstuk van de dag uit eten met mijn collega's. De aanleiding is het vertrek van onze secretaresse José en dat is natuurlijk niet zo leuk. Maar het eten was ontzettend gezellig en lekker.

Geen tijd gehad om leuke kaarten of LO's te maken maar ik hoop daar in de laatste twee weken van dit jaar weer lekker mee aan de slag te kunnen want dan heb ik vrij :D

Reacties

Chris zei…
What a beautiful tree and home! Sorry you've had such a busy day - it seems it's that time of year!!
m@deliefjuh zei…
haha inderdaad een drukke dag. ik heb gister de boom opgezet. ik vind het huis veranderen en in thema maken altijd erg leuk... maar die kerstboom... vreselijk. nee ik vind er niks aan.. maar ja.. de kinderen vinden het zo leuk! jou boom is er mooi en lekker groot!

groetjes martine
Ilonka zei…
Hoi Ingen wat een prachtige boom heb je daar staan ziet er goed uit. En idd heel erg groot. Maar zo te zien gaat dat makkelijk bij jullie.


groetjes Ilonka
Sandra1968 zei…
Wat lijkt zo'n boom leuk hè, met al die lichtjes. Hij staat schitterend in jullie hoge kamer :-)
Het klonk als een drukke dag, maar gelukkig heb je straks 2 weken vrij (ik 1 week, maar die andere week hoef ik maar 2 dagen te werken, dus dat valt wel mee).
Dora zei…
Echt gaaf zo'n hoog plafond en wat een mooie boom! En binnekort lekker genieten van je vakantie!
Je@net zei…
Wat staat de boom er bij jullie mooi bij Ingen!
Wendy zei…
Mooie kerstboom ziet er erg gezellig uit.

Ben gelijk maar even volger geworden op je leuke blog.

Groetjes Wendy
Ann zei…
wauw Ingen wat een boom, groot en prachtig
Janny zei…
prachtig boom Ingen en tjeeee tis inderdaad erg hoog die plafond zeg!
Floortje zei…
Wat een feest, jullie boom!
Groetjes, Floortje