zondag 28 juni 2009

Opa 80 jaar

Op 25 juni behaalde opa Palmboom de respectabele leeftijd van 80 jaar en dat hebben we afgelopen weekend gevierd. Opa en oma zijn zoals gewoonlijk met de boot weg tijdens de zomer. Oma had vooraf een plan gesmeed met de kinderen dat ze rond opa's verjaardag in Arnhem zouden liggen. Iedereen moest afgelopen zaterdag om één uur bij Burgers Zoo staan. Daar hebben we met de hele familie een rondleiding gekregen. Wat een prachtige dierentuin is dat. Vooral het aquarium vond ik niet te versmaden. Na de dierentuin gingen we met z'n allen naar een restaurant om gezellig met elkaar te eten.

Na het eten ging iedereen naar huis en opa en oma weer naar de boot maar voor ons was het weekend nog niet ten einde. Peter en Leny trakteerde ons namelijk op een overnachting in Arnhem. Na een heerlijke nacht slapen en een luxe ontbijt vertrokken we naar het openlucht museum. Wat een geweldig park is dat! Het kost wat om binnen te komen maar je kunt je er echt een hele dag vermaken en dat hebben we dan ook gedaan.


5 opmerkingen:

Dora zei

Klinkt als een hele leuke en gezellige dag! En nog leuke foto's ook!

groetjes Dora
En het is daar zeker mooi!

Anoniem zei

Gaaf feest en leuke fotocollage!

groeten
Mazina

Elly zei

Heerlijk zo'n gezellig weekend, zeker met zo'n leuke verrassing er achteraan! Het Openlucht museum is ook super leuk, ben er (al heel wat jaren geleden inmiddels) ook eens geweest. Nog een fijne week!

Kirsten zei

Leuk zo'n weekendje. Druk maar zeker gezellig.

Floortje zei

Dat klinkt als een heerlijk weekend!
Groetjes, Floortje