woensdag 17 juni 2009

Kinderpartijtje

Vanmiddag heeft Jort zijn kinderpartijtje gehouden. We zijn begonnen met het versieren van cakejes. Daarna heb ik uitgelegd wat de bedoeling was van het feestje. Spiderman had mij namelijk gisterenavond gebeld met de mededeling dat zijn spinnenweb gestolen was en dat hij hoopte dat de kinderen hem konden helpen met het terugvinden. De kinderen kregen als opdracht om aan alle spelletjes goed mee te doen en daarmee cijfers te winnen van een code. Met de complete code konden we dan het spinnenweb terug vinden.

Iedereen deed vol enthousiasme mee aan het watervoetbal, balgooien. snoephappen, de sponsrace, het aardappellopen, snoepmemorie etc. En bij elk spel wonnen ze een nieuw cijfer van de code. Tijdens het laatste spel heeft Robert op een afgesproken plek een doos verstopt waar voor iedereen een pakje inzat. Natuurlijk hadden de kinderen dat niet in de gaten. Na het laatste spel hebben we de code in de GPS ingevoerd en zijn we opzoek gegaan naar het gestolen spinnenweb. Gelukkig hadden ze het vrij snel gevonden en was iedereen blij met het cadeautje wat ze als beloning kregen.

Al met al een super geslaagd kinderfeestje!


8 opmerkingen:

Janneke zei

Dat ziet er ontzettend gezellig uit ;0)

Maar goed dat het spinnenweb terug is gevonden, wat moet Spiderman zonder web :p

Tot zaterdag

Liefs, Janneke

Renate zei

Wat een leuke kinderfeestje heb je georganiseerd. Zo stoer met die echt gps code. Wat zullen de kids genoten hebben.

Groetjes,
Renate

Ann Marie zei

wat een leuk kinder feestje wat dat en dat is duidelijk te zien in de collage. Fijn dat zo'n gps systeem altijd weer werkt. En nu morgen in het echie jarig. Alvast van harte hoor

Dora zei

Wat een geweldige foto's en volgens mij was het enorm gezellig, en alvast gefeliciteerd!
groetjes Dora

Kirsten zei

Hooooiii,

gefeliciflapstaart!!!!! Vandaag de 'grote' dag. Heel veel plezier. Zat me later te bedenken dat je waarschijnlijk vrij bent en ik je wakker gesmst heb :-)

Floortje zei

Hoi Ingen, het is een wonder van moderne techniek...maar ook vandaag heb ik internet, dus kan ik je nog even officieel feliciteren met Jort!
Het kinderfeestje ziet er zeer geslaagd uit!
Groetjes, Floortje

dehavenkroe zei

Hoi Ingen,

Dat ziet er errugg leuk uit. Er gaat toch niks boven een middagje spelletjes doen he.....Waarom de bisocoop als dit ook kan??!!
Ik ben er helemaal voor.

Het kaartje is aangekomen, leuk, veel plezier aankomende zaterdag.

Liefs Mayke

Sandra1968 zei

Aan de foto's te zien was het een erg gezellig en geslaagd feestje :-) En je opzet van het feestje vind ik erg leuk!