donderdag 18 juni 2009

Jort 6 jaar

Vandaag is het zover: Jort is 6 jaar. Ik ben zo trots op mijn lieve, grote, kleine man. Hij is lief, sociaal, intelligent, kan zich met andere maar ook alleen heel goed vermaken, nooit vervelend, een goede eter en hij heeft een brede interesse. Volgens mij het perfecte kind maar als moeder ben ik uiteraard bevooroordeeld. Waarschijnlijk heeft hij allerlei vreselijke karaktereigenschappen die ik niet zie LOL

Maar ook door anderen worden mijn vooroordelen vaak bevestigd. Door zijn juf, door de juffies van de opvang, door vrienden en collega's en zelfs door professionals als de logopedist waar hij aan het begin van het school jaar kwam. Ze had een gesprekje met hem gehad over wat zijn favoriete eten was. Na haar vraag beantwoord te hebben vroeg hij haar: en wat eet jij het liefst? Dat had ze nog nooit meegemaakt dat een kind van 5 jaar een dergelijke vraag stelde. En ja wie ben ik dan om hen tegen te spreken ;-)


De taart die we zaterdag op het grote feest gaan eten

10 opmerkingen:

Floortje zei

6 alweer, wat vliegt de tijd! Ik zal nooit mijn eerste kenningmaking met hem vergeten, hij zal toen 3 zijn geweest en wij liepen allebei likkebaardend rond bij Dolls. Hoorde ik ineens een heel klein blond jongetje aan je vragen, terwijl jij een scraptijdschrift doorbladerde, "mama, jij hebt toch al een boek?" Al echt de praktische instelling van een man...maar ik had hem toen meteen in m'n hart gesloten!
X Floortje

Ann Marie zei

Wat een leeftijd alweer hé Ingen, ze worden zo gauw groot en zelfstandig. We moeten nog maar flink van ze genieten want op de middelbare school zie je ze een stuk minder hoor

Dora zei

Wat een gave taart, en gefeliciteerd!!! Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad!

groetjes Dora

Alexandra zei

Mooie taart, gefeliciteerd met Jort. Je hebt een mooie beschrijving over hem er bij gedaan. Zo aan de foto's te zien was het een geweldig kinderfeestje.
Groetjes Alexandra

Janneke zei

Gefeliciteerd :D:D

Enne die taart ziet er lekker uit ;)
Ik kan niet wachten om hem te proeven ;) hihi

Kirsten zei

Hihi hij lijkt niet alleen voorbeeldig maar dat is ie ook!!!!! Wees er echt maar trots op.

Kus Kirsten

Janny zei

nog gefeliciteerd met Jort! en de taart ziet er jammie uit!

Sandra1968 zei

Nog van harte gefeliciteerd met Jort! En leuk dat je zo heerlijk trots over Jort vertelt :-) Vaak zijn we veel te bescheiden, toch ;-)
De Pikachu taart ziet er ook erg lekker uit. Vind Jort het ook jammer om hem straks aan te snijden?

Je@net zei

Gefeliciteerd met je jarige Jobje!! Hebben jullie een leuke dag gehad? Vast wel, taart ziet er in elk geval uit om te zoenen!

Floor zei

Ik vond het ook heel leuk! Eerst was ik heel verlegen, maar toen ik een worstje op had en het klimhuisje ontdekte achter in de tuin was ik helemaal enthousiast!
Groetjes van Floor