Eten met Kirsten

Kirsten (die in maart naar Boedapest is verhuist) is een weekje op vakantie in Nederland. Gisterenavond zijn we met haar uit eten geweest bij de Griek in Bussum. Heerlijk gegeten en heerlijk bij gekletst. Ik was even vergeten hoe het klinkt als iemand 5 kwartier in een uur kan lullen maar nu weet ik het weer :D Van de zomer gaan we een paar weken naar Hongarije en dan zullen we haar gelukkig nog een paar keer zien. Ik heb er helemaal zin in!




Griekse yoghurt met honing en walnoten is mijn favoriete toetje :D

Reacties

Floortje zei…
Dat ziet er gezellig uit Ingen, mooi terras zo onder de bomen. Gezellig om je vriendin weer even in de buurt te hebben, veel plezier nog! O...en dat toetje....
Groetjes, Floortje
Monique zei…
Dat ziet er geweldig lekker en gezellig uit Ingen. Alvast een hele fijne vakantie gewenst en alsnog gefeliciteerd met je mannetje.
Ann zei…
Heerlijk hoor Ingen je vriendin na een tijd weer echt te kunnen spreken. Enne je toetje klinkt ook heerlijk zeg
Janny zei…
zo te zien hebben jullie heerlijk genoten!
Rieni zei…
wat zullen jullie genoten hebben. Kan je weer even op teren. Zo jammer dat sommige vriendinnen zo ver weg wonen.
Sandra1968 zei…
Ik kan me voorstellen dat je hebt genoten van zo'n heerlijke avond en om weer lekker bijgekletst te hebben :-)
*~SCRAP-GEK~* zei…
Geweldig om je vriedin weer even te zien! Dan is een weekje eigelijk veeeel te kort! Gelukkig ga je er in de vakantie ook nog naar toe! Leuke foto's hoor! groetjes Marije.
Kirsten zei…
Wat was het gezellig he! Enne wees maar blij dat je me strakkies vooral in de weekenden ziet...heb je door de weeks tijd om je oren rust te geven :-)

Kus