Meesterwerk

Jort zijn school heet het Meesterwerk en viert deze week haar vijf jarig bestaan. Vandaag had ik een dagje vrij genomen om te helpen met de feestelijke activiteiten. Hier een kleine impressie van wat we vandaag allemaal gedaan hebben.



De dag begon met een hele leuke toneelvoorstelling, vervolgens mocht er op het springkussen gesprongen worden. Toen werd er een muziek workshop gegeven en daarna hebben de kinderen zichzelf gesminkt als kikker, eend , varkentje of beer. Na al deze drukke bezigheden had iedereen vreselijke dorst dus werd er voor een beker limonade gezorgd. Omdat iedereen inmiddels zo mooi gesminkt was mochten ze op de foto bij een echte fotograaf. Tijd voor rustig zitten en een filmpje van kikker kijken moest er ook zijn dus daar gingen we naar het foto maken heen. En na de film was er een leuk kikkerspel wat gespeeld werd. Gelukkig werkte het weer mee want na het spel was het tijd om een speurtocht te doen. Pffff je kunt echt ontzettend veel honger krijgen van zoveel activiteiten dus sloten we af met het eten van pannekoeken. Wat een feestdag!

Reacties

Ilonka zei…
hoi Ingen. Dat is een mooie foto collage. En idd aan die toetjes te zien hadden ze de grootste lol.

Groetjes ilonka
Janny zei…
zo te zien hebben de kinderen het reuze naar de zin gehad!
Sandra1968 zei…
Een erg leuke fotocollage :-)
Waar maak je die trouwens mee. Jij hebt vaker van die mooie fotocollages!
Kirsten zei…
Wat een leuke manier op het jubileum te vieren. En leuk dat Kikker er ook was.

Kus Kirsten
Floortje zei…
Dat ziet er geweldig uit, heerlijk om dat als hulpouder mee te maken zo'n dag he, deed ik in NL ook altijd. (hier zijn ze niet zo van de ouderhulp helaas)
Groetjes, Floortje