Koninginnedag

Koninginnedag is altijd een beetje een dubbele dag voor mij. Ik ben zo dol op het kijken naar alle troep waarmee andere op straat gaan zitten. Het aller liefst zou is van zes uur 's morgens tot zes uur 's avonds langs alle kleedjes lopen. Koninginnedag is echt mijn meest favoriete dag van het jaar. Het leuke is ook nog eens dat er ineens iemand bij mij in huis blijkt te wonen die deze passie geërft heeft. Maar door mijn loopbeperking kan ik helaas niet zo lang lopen en wordt ik op deze dag dus extra geconfronteerd met dat wat ik graag wil maar absoluut niet kan. Elk jaar ga ik weer ver over mijn grenzen heen en moet ik het dagen lang extra ontgelden. En toch blijf ik dol op koninginnedag...Omdat ik toch niet de hele dag kan lopen is er genoeg tijd over om nog even lekker aan de freubel te gaan. Iemand waarmee ik op een cursus zit gaat morgen naar het ziekenhuis. Dat vraagt natuurlijk om een kaartje.

Reacties

Sandra1968 zei…
Mooie kaart en het papier is schitterend.
Leuk dat je zoon (?) ook je koninginnedag passie heeft geërfd. En sterkte de komende dagen: ik hoop dat je je gauw weer wat beter zult voelen.
Janny zei…
supers is deze kaart!
en koninginnedag is altijd erg leuk...jammer dat er dit jaar zo'n abrupte einde aan is gekomen!
Janneke zei…
Super kaartje Ingen ;)

En wat een leuke foto's

Hugs, Janneke
Kirsten zei…
Tja ik ga effies niet over het kaartje beginnen hoewel die wel erg leuk is.

Maar Koninginnedag is gewoon erg leuk. En Jort is er wel het typje voor om lekker over die vrijmarkten te wandelen. Nog leuke dingen gekocht?

Enne....je hebt m'n adres he!

Kus Kirsten
Elena zei…
Super leuk kaartje! Dat papier is echt leuk!

xx