Afscheid nemen

Het grote afscheid nemen is weer begonnen. Ik kom in mijn leven steeds periodes tegen waarin in afscheid moet nemen van mensen en dingen die mij zeer na aan het hart staan. Afgelopen donderdag moest ik afscheid nemen van een van mijn favoriete collega's. Kirsten heeft haar huis verkocht en haar baan opgezegd en gaat begin maart naar Boedapest om daar te gaan wonen en werken. Ik zal haar kleurrijke persoonlijkheid ontzettend missen.


Vandaag was de laatste dag dat ik naar mijn favoriete scrapbookwinkel kon gaan: Dolls and Decorations. Petra sluit de winkel en gaat genieten van een wat rustiger bestaan. Met een grote groep mensen van het forum hebben we kaartjes voor haar gemaakt, haar favoriete taart geregeld en nog wat cadeautjes gekocht.

Maar helaas blijft het niet bij dit afscheid nemen. De Raad van Bestuur heeft in alle wijsheid besloten om het advies van de OR naast zich neer te leggen en onze afdeling te laten vervallen. Maandag 2 maart krijgen we gesprekken over een nieuwe werkplek. Ook daarvan moet ik dus afscheid nemen. Ik moet zeggen dat dit mij het zwaarst valt. Ik begrijp waarom Kirsten naar Boedapest vertrekt en ik begrijp waarom Petra haar winkel sluit maar ik begrijp helemaal niets van de beslissing om onze afdeling te laten vervallen en niemand van de directie komt met een duidelijk en eerlijk antwoordt.

Reacties

Sandra1968 zei…
Heel veel sterkte de komende tijd. Kan me voorstellen dat dit alles je niet in de koude kleren gaat zitten. En ik duim voor je dat je snel een hele leuke baan zult krijgen.
Janneke zei…
Lieve Ingen, heel veel sterkte meis, ik ga voor je duimen op 2 maart (maar dat weet je vast wel)
jammer dat je (alweer) afscheid moet nemen van je collega en je scrapwinkel :0(

XO
Je@net zei…
Sterkte meis; soms zit het leven mee en soms lijkt het van alle kanten tegen te zitten! Hopelijk komt ook voor de zon weer snel achter de wolken vandaan!
Ik wens je ook sterkte, Ingen....
Soms zijn dingen onbegrijbaar, ik hoop van harte dat er een goede oplossing voor je komen al!

Vond 't in ieder geval fijn om gister nog even met je gesproken te hebben!

xoxo
*~SCRAP-GEK~* zei…
jeetje Ingen wat een rot situatie zeg! ik hoop dat het allemaal meevalt en dat je een leuke baan terugkrijgt, maar het is wel zwaar...heel veel sterkte meis! liefs Marije.
Marjan zei…
Wat rot voor je allemaal, maar wat ik heel vaak denk en zeg: waar 1 deur gesloten word gaat vaak een andere deur weer open....

Sterkte!

Liefs Marjan
Kirsten zei…
Maar ik blijf wel op hyves, msn en skype.....ik zit alleen niet meer iedere dag bij je....

Ik ga jouw ook héééél erg missen.

Kus Kirsten
Anoniem zei…
hoi Ingen,

kan me heel goed voorstellen dat dit allemaal vervelende en verdrietige dingen zijn....

hoop dat er toch wat lichtpuntjes voor de toekomst te zien zijn...

sterkte...

robienne