Party of workshop bij jou

Lijkt het je leuk om kennis te maken met de producten van Stampin' Up! dan kun je een party of workshop bij mij boeken. 


Nodig een groepje vriendinnen uit die het leuk vinden om een paar uurtjes creatief bezig te zijn. Je bent de gastvrouw (hostess) en krijgt in ieder geval de catalogus gratis. Je hoef alleen te zorgen voor koffie/thee en eventueel iets lekkers. De rest doe ik! 


Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Je kunt een make & take stempelparty geven. Een make & take is een kaart of klein projectje dat we gaan maken, zodat je kunt ervaren hoe het is om met Stampin' Up! producten te werken. Bij deze party ligt de nadruk op het bestellen van de producten van Stampin' Up! maar je vriendinnen gaan wel naar huis met een leuke kaart. Voor een make & take vraag ik een bijdrage van €2,50 p.p. Deze bijdrage komt te vervallen voor iedereen die een bestelling plaatst vanaf €15,00.  

  • Je kunt een workshop party geven. Tijdens de workshop maken we een aantal kaarten of een ander projectje. Hiervoor vraag ik een vergoeding van €7,50 p.p dit is inclusief een workshop pakket met kaartkarton, gebruik van stempels en inkt, design papier en embellisments (versierselen zoals lint, knoopjes, bloemen etc.). Dit duurt ongeveer 3 uur. 
  • Je kunt ook een hele workshopdag boeken. Tijdens deze dag maken we verschillende kaarten en/of projecten waarbij verschillende technieken en producten aanbod komen. Hiervoor vraag ik een vergoeding van €20,00 p.p dit is inclusief een workshop pakket met kaartkarton, design papier en embellisments (versierselen zoals lint, knoopjes, bloemen etc.). 
Afhankelijk van de afstand vraag ik een bijdragen in de reiskosten.

Als er voor een bedrag van €200,00 of meer besteld wordt tijdens jouw party of workshop dan kom je als gastvrouw in aanmerking voor leuke kortingen op je eigen bestelling. Bij een bedrag van €200,00 mag je bijvoorbeeld voor €20,00 producten uitzoeken. 

Heb je interesse in het boeken van een party of workshop mail dan naar: IngenSUstempels@gmail.comGeen opmerkingen: