Stampin'Up! produkten bestellenStampin'Up! produkten worden niet verkocht in winkels maar kunnen besteld worden via demonstratrice's. Je vindt de online catalogus en de seizoenscatalogus aan de linkerkant op mijn blog. De catalogus is ook als papieren versie te bestellen, deze kost € 5,00 inclusief verzending. Wil je een catalogus ontvangen mail dan je adresgegevens door naar IngenSUstempels@gmail.com. Je ontvangt de catalogus zodra je betaling is bijgeschreven. Naast de jaarlijkse catalogus krijg je ook nog de seizoenscatalogus, een kleine catalogus met extra producten voor de feestdagen, winter, herfst en Valentijn.

De catalogus is gratis als je een workshop of party host. Wil je je eigen workshop hosten? Mail of bel me dan of klik
hier voor meer informatie.Bestellen per mail

Heb je iets leuks gevonden dat je graag wilt bestellen dan kun je mij mailen op  IngenSUstempels@gmail.com om je bestelling door te geven . Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging en de betaalgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling gedaan. De bezorging vanuit Stampin'Up® wordt door UPS gedaan en wordt in drie tot vijf werkdagen bezorgd. De verzendkosten direct vanuit Stampin'Up® bedragen € 5,95. Wil je een kleine bestelling doen dan kan het schelen als je bestelling bij mij wordt afgeleverd en ik je bestelling met PostNL doorstuur. Ophalen in Almere is ook mogelijk. Heb je vragen dan kun je mij ook bellen: 036-34869618. 


Heeft je bestelling een waarde van €200 dan kom je automatisch in aanmerking voor de gastvrouwen voordelen. Het is dus zeer aantrekkelijk om samen met vriendinnen een bestelling te doen.


Online bestellen

Het ook mogelijk om online je spullen te bestellen. Je komt in de online shop door op de button  aan de rechterkant op mijn blog te klikken. Het is wel nodig om je te registreren en alles in te vullen. De verzendkosten zijn altijd € 5,95 het maakt niet uit hoe groot of hoe klein je bestelling is. Je hebt wel een creditcard nodig als je wilt bestellen via de online store.


Verzamelbestelling

Het ook mogelijk om mee te bestellen met een verzamelbestelling. Dit is een bestelling van meerdere mensen waarbij ik de verzend- en administratiekosten van Stampin' Up! voor mijn rekening. Je kunt je bestelling bij mij afhalen of ik stuur je bestelling door via PostNL. Bij kleine bestellingen ben je voordeliger uit. In de rechterkolom vind je de datum van de volgende verzamelbestelling. Meer informatie over verzamelbestellingen vind je hier.

Geen opmerkingen: