Geopereerd

Zo ik heb  eindelijk weer wat meer rust in mijn hoofd. Ik ben vorige week dinsdag geopereerd en dat is heel goed verlopen. Helaas werd ik donderdag ineens vreselijk beroerd (overgeven, hoofdpijn, rugpijn) en dit bleek een gevolg van de ruggenprik te zijn. Er kan hersenvocht weglekken na zo'n prik en daardoor ontstaat er druk verschil in je hoofd en daar wordt je beroerd van. Gelukkig sluit zo'n gaatje zich weer en maak je nieuw hersenvocht aan. Maar van donderdag tot en met zaterdag heb ik me flink ziek gevoeld. Dat is nu voorbij en is het alleen nog mijn voet die pijn doet. Maar ook dat zal met een paar weken wel over gaan.

Reacties

Heel veel sterkte en beterschap toegewenst!
groetjes Annemarie en Merit
Heidie zei…
heel veel sterkte. En ik heb dat ook gehad na de operatie dat ik me zo slecht voelde. Heb toen een paar glazen cola moeten drinken en toen voelde ik me een stuk beter.

liefs heidie
Kitty zei…
Ik hoop dat het snel beter gaat met je en dat je letterlijk beter uit de voeten kunt ;)
Ann zei…
Lieve Ingen wat een ellende dat je je zo beroerd hebt gevoeld, gelukkig voel je je nu weer een stuk beter op je voet na. Hoop dat dat over een aantal weken ook weer beter gaat.

Hugs Ann
Femke scrapt zei…
heel veel sterkte en beterschap!

Groeties Femke
Annemieke zei…
wat een verhaal.. Klinkt best eng. Heel veel sterkte en beterschap!!
Groetjes, Annemieke
Marlies zei…
Meid, dat klinkt heftig! Ik hoop dat het inmiddels een stuk beter met je gaat. Ik moet de laatste dagen vaak aan je denken, ben namelijk met GOKken begonnen. :)

lfs Marlies